top of page

Termeni si conditii

     Articolul 1 - Informatii generale

1.1 Termenii și condițiile sunt necesare pentru a utiliza site-ul companiei Bullxflowers și totodată pentru vânzarea tuturor produselor furnizate şi livrate de Bullxflowers. Comandând de la Bullxflowers, sunteți de acord cu termenii şi condiţiile incluse aici și termenii și condițiile adiționale, în vigoare la data vânzării. Termenii și condițiile sunt parte din contract, iar termenii și condițiile adiționale vor avea prioritate în cazul unui conflict. Citiţi şi asiguraţi-vă că înţelegeţi toţi termenii. Termenii și condițiile adiționale le puteți regăsi pe aceasta pagina a prezentului document.

1.2 Pentru utilizarea site-ului www.bullxflowers.ro şi/sau pentru plasarea unei comenzi, trebuie să aveți vârsta de minim optsprezece ani. Dacă aveţi mai puţin de optsprezece ani, utilizarea site-ului Bullxflowers şi/sau plasarea comenzilor, se pot realiza cu acordul şi sub supravegherea unui părinte sau a persoanei în custodia căreia vă aflaţi. Dacă nu îndepliniți aceste condiții, vă rugăm să nu dați curs plasării unei comenzi.

     Articolul 2 - Identitatea vanzatorului

2.1 SC Bullxflowers S.R.L. este înregistrată în România cu numărul J23/147/2017, cod unic de înregistrare 36932366, atribut fiscal RO; sediul nostru social înregistrat este pe strada. Principala nr.96, bl.3, sc.2, ap.8, Com. Copaceni, Jud. Ilfov.

Adresa de corespondență este similara cu cea sus mentionata(adresa sediului social).

Relații clienți: bullxflowers@mail.com, Serviciul de chat online Support, Serviciul de Consultanță, 0737 849 623. Linia este deschisă în zilele lucrătoare, între orele 09:00 – 17:00.

Prezenţii termeni de vânzare se aplică atât produselor cât şi serviciilor (în cele ce urmează: produsele) furnizate de către S.C. Bullxflowers S.R.L., comercial: Bullxflowers.

     Articolul 3 - Produse, Achizitie si Livrare

3.1 Informațiile cu privire la produse, cantitate, calitate, preţ, TVA, garanții şi costuri de livrare sunt prevăzute pe site-ul nostru, în formularul de comandă sau pe pagina de comandă. Imaginile de pe site-ul web sunt cu titlu de prezentare al plantelor la maturitate deplină și sunt în general exacte, însă pot apărea diferențe minore de culoare, formă şi dimensiune, în funcție de condițiile de creștere. Bullxflowers are dreptul, la alegerea sa exclusivă, de a diversifica natura produselor faţă de cea din publicitate fără a vă transmite o notificare, atâta timp cât prin această diversificare partea materială nu va suferi modificări.

3.2 Acceptarea comenzii dvs. şi încheierea contractului între dvs. şi Bullxflowers se va realiza la transmiterea către dvs. a bunurilor comandate, excepție făcând situația în care Bullxflowers vă informează că nu este acceptată comanda dvs sau că aţi anulat-o. Bullxflowers îşi rezervă dreptul de a refuza orice comandă, la alegerea sa, dacă consideră că este necesar.

3.3 Aveţi dreptul de a returna comanda într-un termen de până la 14 zile de la data primirii produselor. În acest caz, vă rugăm să notificaţi departamentul de Asistență și Reclamații, prin e-mail sau telefon, comunicând numărul de înregistrare al comenzii dvs. Produsul se returnează exclusiv cu ambalajul original, cu eticheta originală și o copie a facturii originale, către Bullxflowers, la adresa menţionată în Articolul 2, pct. 2.1., iar Bullxflowers va rambursa plata, inclusiv costurile de expediere inițiale. Este responsabilitatea clientului să suporte cheltuielile de expediere către noi, prin curier. Pentru comenzile plătite cu cardul, suma va fi returnată pe acelaşi card folosit la tranzacţionare, în decurs de maxim 15 zile de la acceptarea returului.

3.4 Bullxflowers va încerca să furnizeze toate produsele comandate. Bunurile şi serviciile sunt condiţionate de disponibilitatea în stoc şi pot fi retrase în orice moment, inclusiv după ce aţi plasat comanda. Dacă comanda dvs. sau o parte din ea nu poate fi îndeplinită, Bullxflowers vă va notifica în vederea înlocuirii produselor în cauză cu alte produse sau poate livra comanda parţial.

Specificaţia produselor, promoțiilor, cadourilor şi premiilor este supusă modificării, schimbării şi/sau îmbunătăţirii.

3.5 În cazul în care produsele comandate ajung deteriorate, defecte sau incorecte, vă rugăm să ne înștiințați printr-un e-mail sau să contactați departamentul de Asistență și Reclamații în termen de cel mult 14 zile lucrătoare de la primirea produselor și se va stabili rambursarea sau înlocuirea produselor (a se vedea Articolul 2 pct. 2.1. pentru datele de contact).

3.6 Atunci când plasaţi o comandă pentru a achiziţiona produse de la Bullxflowers, veţi primi un e-mail de confirmare a comenzii, împreună cu numărul de înregistrare a acesteia. Doar atunci, acceptarea comenzii va fi considerată completă.

3.7 Bullxflowers va face toate eforturile pentru a vă livra comanda în momentul solicitat de dvs. Atunci când nu putem expedia o comandă în momentul solicitat de dvs., comanda respectivă va fi trimisă la o dată cât se poate de apropiată de cea solicitată, în măsura posibilităților, indiferent dacă este mai devreme sau mai târziu faţă de momentul solicitat.

3.8 Bullxflowers va livra produsele la adresa pe care o precizaţi în comandă. Este important ca aceasta să fie menționată exact și corect. Vă rugăm să fiţi precişi în legătură cu locul în care doriţi să vă fie livrate produsele în cazul în care în momentul livrării de către Bullxflowers, nu vă aflați la adresa specificată. Bullxflowers nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile sau daunele aduse bunurilor după ce acestea au fost livrate conform cerințelor dvs.

 3.9 Produsele vii trebuie plantate cât mai curând posibil după primire. Vă rugăm să deschideți pachetul imediat după recepționare și să citiți cu atenție ghidul pentru plantare și îngrijire. Vă recomandăm să pregătiți solul pentru plantare, straturile de flori, ghivecele sau jardinierele imediat după primirea comenzii.

3.10 Livrarea este disponibilă doar în România, prin serviciul de curierat rapid.

3.11 Clientul nu mai poate aduce modificări comenzii fie că sunt schimbări de produse ori anularea acesteia, după ce comanda a ajuns în procesul de împachetare. Modificările sunt posibile numai dacă sunt solicitate înainte de împachetare. Informații cu privire la stadiul comenzii, se vor primi la cererea clientului.

     Articolul 4 - PRETURI SI PLATA

4.1 Preţurile cotate sunt în monedă locală şi sunt exacte în momentul publicării, dar pot fi schimbate.

4.2 Bullxflowers are dreptul la plăţi (parţiale) în avans sau poate refuza o comandă dacă livrările anterioare nu au fost plătite.

4.3 Toate preţurile afișate sunt fără taxa de expediere şi includ TVA în cota curentă 19% pentru taxa de livrare. Bullxflowers garantează că nu va exista nici o creştere a preţurilor menţionate în magazinul său online, în timpul perioadei de valabilitate a ofertelor de pe website. Preţurile din  magazinul online pot varia. 

4.4 Dacă, dintr-o eroare, tarifele produselor au fost stabilite în mod incorect, fie la nivelul unităţii fie prin activarea unei promoţii, Bullxflowers nu va fi obligată să vă livreze produsul (produsele) respectiv(e) la preţul inexact. În aceste condiții, Bullxflowers vă poate notifica în legătură cu preţul corect şi vă poate solicita să confirmaţi sau să refuzaţi comanda pentru produsul (produsele) respectiv(e).

4.5 Grădinamax acceptă plata pentru produse într-o serie de modalităţi:

   - Transfer bancar, cu confirmarea plății în prealabil trimiterii coletului.

   - Ramburs, la livrarea coletului.

   - Plată online, prin card bancar.

     Articolul 5 - Garantia

5.1 Bullxflowers oferă garanţie asupra produselor livrate, după cum urmează:

Toate plantele anuale au o garanţie de creştere şi de înflorire de 90 de zile. Garanţia acestor produse începe de la data achiziţiei până la perioada de intrare în vegetație a plantei.

Bullxflowers garantează de asemenea calitatea şi / sau utilitatea produselor livrate, conform specificaţiilor prevăzute. Data de livrare este data efectivă de începere a garanţiei. Dacă cererea de garanţie este considerată justificată de Bullxflowers, iar Bullxflowers solicită să returnaţi produsul (produsele), costurile de returnare vor fi suportate de Bullxflowers. Orice costuri rezultate din reclamaţiile nefondate vor fi suportate de către client.

5.2 Nici o reclamaţie nu poate fi făcută în baza prezentei garanţii:

   - în cazul deteriorării rezultate din neglijență sau tratarea necorespunzătoare intenţionată, sau de pe urma condiţiilor meteo extreme (grindină, vijelii, secetă prelungită sau ger puternic, peste/sub limita de rezistenţă la temperaturi extreme, afişată în secţiunea de caracteristici a fiecărui produs);

   -  dacă produsul nu este folosit sau întreţinut corespunzător;

Garanţia este supusă tuturor drepturilor pe care le are consumatorul conform legii.

     Articolul 6 - Riscuri

6.1 Riscul de deteriorare sau pierdere a produselor vă revine dvs. din momentul recepționării comenzii sau dacă nu preluaţi livrarea în momentul convenit. Bullxflowers nu își asumă responsabilitatea pentru nici o pierdere sau deteriorare adusă produselor după ce au fost livrate în conformitate cu cerințele specificate de dvs.

6.2 Veţi intra în posesia produselor după ce acestea au fost livrate cu succes şi în momentul în care Bullxflowers a încasat suma de plată integral.

     Articolul 7 - Responsabilitate

7.1. În funcţie de aplicarea legii în vigoare, responsabilitatea Bullxflowers pentru toate efectele, inclusiv pierderea ca urmare a încălcării acestor termeni şi condiţii sau dacă produsul furnizat este în orice mod nesatisfăcător, se va limita la maximum:

a. valoarea plătită de client către Bullxflowers;

b. costul de returnare a oricăror bunuri nesatisfăcătoare către Bullxflowers.

Bullxflowers nu are obligația să înlocuiască bunurile sau să ramburseze sumele plătite de către client sub altă formă, decât conform termenilor și condițiilor.

7.2 Bullxflowers nu își asumă responsabilitatea pentru pierderea sau deteriorarea produselor odată ce au fost livrate conform cerințelor de expediere solicitate de către client.

     Articolul 8 - Limitarea responsabilitatii asupra website-ului 

8.1 Bullxflowers  are dreptul de a modifica produsele, în orice moment, fără a notifica asupra acestui fapt. Eforturile comerciale de a menține site-ul actualizat sunt enorme, iar specificațiile oferite sunt doar informative.

8.2 Bullxflowers nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru conţinutul altor site-uri web, ale căror link-uri sunt prezente pe platforma magazinului online.

8.3 Dacă informaţiile sau recomandările disponibile pe site-ul web nu sunt suficiente pentru dvs, vă recomandăm să solicitaţi detalii suplimentare, contactând Serviciul de Consultanță. Bullxflowers nu este responsabil pentru nici o deteriorare survenită ca urmare a acestui ajutor, recomandări sau informaţii.

     Articolul 9 - Politica de confidentialitate

9.1 Bullxflowers vă respectă intimitatea. Conform Legii nr. 677/2001 şi 506/2004, aveţi dreptul la informaţii, să accesaţi datele, să nu fiţi supuşi unor decizii individuale şi să vă adresaţi justiţiei şi ANSPDCP. Datele dvs. personale sunt incluse în baza de date a clienţilor Bullxflowers. Operatorul acestei baze de date este SC Bullxflowers SRL. Datele pe care le colectăm pot cuprinde informaţiile pe care ni le puneţi la dispoziţie dvs. (prin completarea formularelor sau prin corespondenţa cu noi, inclusiv numele, adresa, adresa de e-mail şi numărul de telefon, precum si informaţii financiare); informaţiile pe care le colectăm automat despre dvs. din vizitele pe site-ul nostru, precum şi informaţiile pe care le primim din alte surse (parteneri de afaceri, agenţi de credit de referinţă sau reţele de publicitate). Datele dvs. vor fi utilizate pentru a evalua, a introduce şi a executa contractul de furnizare şi pentru a gestiona relaţiile cu clienţii, inclusiv pentru implementarea activităţilor de marketing de către Bullxflowers, membrii grupului nostru sau terţii selectaţi cu atenţie de către Bullxflowers, pentru recuperarea plăţilor scadente și/sau  pentru luarea măsurilor anti-fraudă şi respectarea obligaţiilor legale.

     Articolul 10 - Drepturi de proprietate intelectuala

10.1 Informaţiile şi recomandările găsite pe acest site web sau în orice altă publicaţie Bullxflowers sunt furnizate doar pentru uzul dvs. personal şi trebuie vizualizate în mod responsabil, considerându-le ca fiind cele mai bune practici acumulate.

10.2 Tot conţinutul scris, fotografic şi de design al site-ului web, al cataloagelor şi oricărei alte publicaţii, împreună cu selectarea şi aranjarea acestuia şi toate compilaţiile software sunt proprietatea înregistrată a Bullxflowers sau a persoanelor care au acordat companiei  Bullxflowers dreptul de a-l utiliza şi este protejat ca atare. Toate drepturile sunt rezervate.

10.3 Nici o parte a acestui site web nu poate fi reprodusă mecanic, electronic, inclusiv prin fotocopiere sau prin orice alt mijloc, fără acordul scris prealabil companiei Bullxflowers sau al deţinătorului dreptului de autor.

10.4 Tot ce ține de nume, sigle, logo, slogan sau alte expresii pot reprezenta un brand comercial propriu sau al  unei alte persoane sau corporaţii. Orice utilizare neautorizată a mărcii comerciale este ilegală. Nu aveţi dreptul de a copia, reproduce, transmite și distribui sau să încadraţi, să exploataţi comercial sau să creaţi lucrări derivate din acest material sau conţinut şi nu veţi ajuta sau asista o terţă parte să facă acest lucru. Dacă sunteţi conştient de o astfel de distribuţie sau exploatare comercială, sunteţi de acord să notificaţi imediat Bullxflowers.

10.5 Recunoaşteţi că, prin postarea materialelor pe site-ul Bullxflowers, acordaţi Bullxflowers şi licenţiatorilor şi reprezentanţilor noştri o licenţă irevocabilă, perpetuă, fără drepturi de autor, valabilă în întreaga lume, de a utiliza materialele atât pe site-ul Bullxflowers cât şi în orice alt mod. Licenţa se extinde la copierea, distribuirea, difuzarea şi transmiterea în orice alt mod, precum şi editarea și adaptarea materialelor.

     Articolul 11 - Informatii generale

11.1 Dacă Bullxflowers sau dvs. nu aplicaţi un drept conform prezenţilor termeni, această neîndeplinire nu va opri Bullxflowers sau pe dvs. de la aplicarea altor drepturi sau aceluiaşi tip de drept într-o ocazie ulterioară.

11.2 În măsura în care orice prevedere a acestor termeni este găsită de orice instanţă sau autoritate competentă ca fiind invalidă, ilegală sau inaplicabilă în orice jurisdicţie, prevederea respectivă va fi considerată ca nefăcând parte din aceşti termeni şi nu va afecta valabilitatea, legalitatea sau aplicabilitatea prevederii respective în orice altă jurisdicţie.

11.3 Dacă sunteţi utilizator de afaceri, sunteţi de acord să compensaţi Bullxflowers, şi/sau afiliaţii şi reprezentanţii săi, administratorii şi angajaţii imediat, la cerere, împotriva tuturor pretenţiilor, responsabilităţii, daunelor, costurilor şi cheltuielilor, inclusiv onorariile legale provenite din încălcarea acestor termeni şi condiţii de către dvs. sau orice responsabilităţi rezultate din utilizarea de către dvs. a site-ului Bullxflowers.

 

 

bottom of page